VAN / TUŞBA - Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu

Taekvando kursumuzdan finale gidecek ogrencilerimize başarılar diliyoruz

Ara

2017-1.Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı !

Ara

Üniversiteye hazırlık kursumuzda deneme sınavı yapıldı

Ara

Bünyamin Karan öncülüğündeki basketbol takımımız Bölge Şampiyonu oldu.

Ara

Tusba genclik merkezinde hasan Döner hocamızın devam eden resim sanat egitimi kursundan

Ara

Çomaklı Köyü ilkokulunda Mehmet Akyol hocamızın ikinci kademe okuma yazma kursundan

Ara

Mustafa kemal ortaokulunda Raif Pisgen hocamızın hafta sonu resim kursundan 16.12.2017

Ara

İnci Kefali Ortaokulu basketbol kurs hocamız Bünyamin Karan in ekibi yıldız erkek takımı Van 1.si, yildiz kiz takımı Van 2.si olmustur.

Ara

Kız ve Erkeklerde Buyukler kategorisi puanlı atletizmde de Atletizm kurs hocamız Muzaffer Koç un öğrencileri her iki kategoride de il 1.si oldu.

Ara

Aralık ayında yapılan açık lise ve ortaokul sınav sonuçları hayat boyu genel müdürlüğü sayfasinda  yayımlanmıştır.

Tusba gençlik merkezinde devam eden Arapça A1 kursumuzda sınav heyecani

Ara

Kalecikte devam eden Futbol kursumuzda öğrencilerimizin eğitimi devam ediyor.

Ara

Guler Yavuzer hocamızın çocuk Gelişimi kursu devam ediyor.

Ara

Ceyda Saydaoglu hocamızın Kuran-ı Kerim kursu devam ediyor.

Ara

Muzaffer Koç hocamızın atletizm kursunda kız atletizm takımımız il 1.si erkek atletizm takımımız il 3.sü oldu.

Hocamızı ve öğrencilerini kutluyoruz