VAN / TUŞBA - Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu

OSMANLICA KURSUMUZ AÇILACAKTIR

Tuşba Halk Eğitim Merkezi ve Tuşba Belediyesi İşbirliği ile Tuşba Gençlik Merkezinde hafta içi sabah saat 08:00-12:00 arası Osmanlıca kursu açılacaktır. Kurs dört ayrı aşamadan oluşacak her aşama sonunda kursiyerlere belge verilecek. Dördüncü kursu tamamlayan kursiyerlerimiz Osmanlıca öğreticiliği sertifikası sahibi olacak, Osmanlıca eğiticisi olabilecek ve kendi okullarında Osmanlıca kursu açabileceklerdir. Herhangi bir alanda en az ön lisans eğitimi almış olan vatandaşlarımız katılabilecektir. Kurslarda başarı gösterenler sırayla bir üst kura katılma hakkını kazanacaktır.

Başvuru Tuşba Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü veya web sayfamızdan ON-LINE yapılabilecektir. http://www.vanwebtasarim.com/tusba/

KURS PROGRAMI ŞU ŞEKİLDE OLACAKTIR

KURSUN ADI